VAN DER STARRE

Van der Starre zorgt voor iedere klant, wij leveren de planten uit zoals u dat wilt. Kleine besteleenheden, orders per filiaal of in uw eigen huisstijl?

Het is allemaal mogelijk!

Bestelgemak

Speciaal voor onze conceptklanten hanteren wij zeer kleine besteleenheden. 4 planten voor zowel de S-pot als de SK-pot als de Wave³-pot. Hierdoor kunt u voor uw rij van een soort leeg is alweer bestellen zodat er nooit planten onder of naast de tafel hoeven te staan.

Tevens is het mogelijk om de planten voor te prijzen met een sticker of een sleufetiket.
Hiervoor vragen we een € 0,05 voor het printen van een sticker en € 0,10 voor het bevestigen ervan.
Voor een sleufetiket vragen we € 0,05 voor het printen van het sleufetiket en € 0,15 voor het bevestigen hiervan.

Maatwerk

Wij leveren de planten uit zoals u dat wil. Het is geen enkel probleem om orders van verschillende filialen apart van elkaar op karren te zetten. Als het zo is dat de aantallen te klein hiervoor zijn kunnen we door ons geavanceerde computersysteem orders van verschillende filialen van één keten op één kar zetten.

Het is mogelijk om per tray, of per laag, middels een transportsticker aan te geven voor welke filialen de planten bestemd zijn.

Private label

Presenteer uw buitenplanten in uw eigen huisstijl! Hiermee creëert u rust en herkenbaarheid op de winkelvloer en geeft u uw planten een eigen uitstraling. Van der Starre heeft hier met ca. 40 verschillende huismerken al jarenlang ervaring mee.

Dankzij onze samenwerking met zusterbedrijf Designstar zijn we perfect in staat om aan uw wensen te voldoen.

Geïnteresseerd?

Voor vragen en mogelijkheden neem contact op met uw accountmanager!