Visuele concepten

FleuraTerrazza®

Outdoor living!

Op deze trend heeft Van der Starre ingespeeld toen het FleuraTerrazza® concept is ontwikkeld. Klimplanten in alle soorten en maten worden als basis gebruikt voor de FleuraTerrazza® planten. Deze zijn zowel op de tafel, als op de grond en naast de voordeur neer te zetten. Door de zorgvuldige keuze van het assortiment kunnen we wekenlang terrasplezier garanderen! FleuraTerrazza® planten worden met een zwart stalen kolom afgeleverd.

Hierdoor is FleuraTerrazza® altijd vanaf iedere kant even mooi!

FleuraTerrazza® FANTASTICO

FleuraTerrazza® Fantastico worden in een speciale 3 liter Wave3-pot gekweekt. De totale hoogte is 75 cm en de diameter van de plant is ongeveer 20 cm.

FleuraTerrazza® Fantastico is uitermate geschikt om op de tuintafel, op balkon en op terras neer te zetten. Wij gebruiken de allerbeste soorten om als FleuraTerrazza® plant te kweken.

Na de bloei kunt u deze plant in de tuin zetten waarna u nog velen jaren plezier van een prachtige klimplant zult hebben. Dus 1 keer kopen, 2 keer plezier!

BELADING

• CC: 3 lagen x 8 trays x 4 planten = 96 planten
• EC: 1 laag x 5 trays x 4 planten = 20 planten
• Doos (80 cm): 8 planten

FleuraTerrazza® MAGNIFICO

FleuraTerrazza® Magnifico worden in een 7,5 liter pot gekweekt met een stalen kolom van 100 cm hoog en 35 cm diameter (incl. gewas).

FleuraTerrazza® Magnifico is uitermate geschikt om op terras, naast de voordeur, op balkon of in de patio te worden neergezet. Na de bloei kunt u deze plant in de tuin zetten waarna u nog velen jaren plezier van een prachtige klimplant zult hebben. Dus 1 keer kopen, 2 keer plezier!

BELADING

• CC: 2 lagen x 11 planten = 22 planten
• EC: 1 laag x 6 planten = 6 planten

Geïnteresseerd?

Voor vragen en mogelijkheden neem contact op met uw accountmanager!