VAN DER STARRE

Missie

Van der Starre wil inspirerende concepten voor klimplanten en kleinfruit bieden met als beoogd resultaat: optimaal tuingenot voor de consument. Daarnaast wil van der Starre zijn klanten ontzorgen door een perfecte organisatie waarbij afspraken worden nagekomen!

Onze uitgangspunten

  • Kwaliteit

  • Ambachtelijk vakmanschap

  • Innovatie

  • Marktgerichte producten

  • Duurzaamheid door heel de keten

  • Maatwerk voor klanten

Historie & organisatie

Bart van der Starre start in 1982 Boomkwekerij van der Starre. Zijn neef Bert van der Starre treed in 1984 toe als partner en daarmee ontstaat een v.o.f. (later wordt dit een b.v.). Heden ten dagen is Van der Starre als onderdeel van Starre Group uitgegroeid van een enkele boomkwekerij tot een onderneming met vijf locaties in Boskoop (hoofdlocatie), Ridderkerk en Waddinxveen. Van der Starre is een self-supporting onderneming met o.a. een eigen vermeerderingsbedrijf en een technische dienst.

In samenwerking met Designstar, ook onderdeel van Starre Group, is Van der Starre perfect in staat om haar klanten slimme concepten en krachtige retailpresentaties te bieden.

Koninklijk bezoek

Op 24 juni 2003 ontvingen Bart en Bert van der Starre toenmalig Koningin Beatrix, voor een rondleiding op de locatie in Boskoop.

In het kader van ‘Open ruimte in het Groene Hart’ bezocht zij verschillende gemeenten en bedrijven in de Rijn- en Gouwestreek waarbij de toekomst van de landbouwbedrijven, de behoefte aan opvangcapaciteit voor water en de problematiek rondom het voortbestaan van het landelijk gebied ter sprake kwamen.

LOCATIES

Van der Starre kweekt klimplanten op meer dan 17 hectare, verdeeld over 5 locaties in o.a. Boskoop en Ridderkerk.

Geïnteresseerd?

Voor vragen en mogelijkheden neem contact op met uw accountmanager!