Van der Starre is marktleider voor de tuinplantensector op het gebied van klimplanten. We zijn constant bezig om nieuwe productlijnen en concepten voor onze klanten te ontwikkelen.

Functie

Omdat onze bedrijfsleider van onze hoofdlocatie in Boskoop ons dit najaar gaat verlaten, zoeken we een gedreven persoonlijkheid die zijn taak over gaat nemen. Het betreft een zelfstandige, leidinggevende functie. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van het afleveren van de planten vanuit ons distributiemagazijn. Ook ben je verantwoordelijk voor de teelttechnische gang van zaken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van personeel en voor de resultaten van je bedrijfsprocessen. Deze processen begeleid en volg je nauwgezet.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring in de boomkwekerij of potplantenteelt
  • Leidinggevende capaciteiten en je kan zelfstandig opereren
  • Aantoonbare organisatorische vaardigheden
  • Communicatief vaardig en stressbestendig
  • Ambitie om je team optimaal te laten functioneren
  • Optimaal kunnen samenwerken tussen locaties en afdelingen

Het aanbod

Het betreft een fulltime functie (40 uur per week) op onze hoofdlocatie in Boskoop. Je komt te werken in een innovatieve organisatie met een hecht team medewerkers waarbij waarde wordt gehecht aan een goede werksfeer vanuit een Christelijke levenshouding. We bieden een marktconforme salariëring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is ruimte voor eigen ontwikkeling waarbij we het volgen van cursussen aanmoedigen.
Ook 45 plussers worden uitgenodigd te solliciteren.

Geïnteresseerd?

Solliciteer door een sollicitatiebrief met een Curriculum Vitae op te sturen naar personeel@starre.nl

Neem voor meer informatie contact op met Bert van der Starre via 0172-210181